tisdag 9 juni 2009

Bloggen i korthet.

Hallå!
Vi är alla som skriver på denna blogg avhoppade från den nynazistiska sekten Svenska Motståndrörelsen ( SMR ). Allt vi skriver på denna blogg är sanning, vi har den inte för att svärta ner oskyldiga individer med falska anklagelser och sådant, då det tragiskt nog inte behövs.

Alla vi som skriver på denna blogg har varit med i SMR och allt som skrivs är roliga anekdoter och citat vi kan komma ihåg, värt att påpekas igen så är allting sanning.

Bloggen har precis bara börjat men kommer uppdateras frekvent med nya saker vi kan komma på och även vad vi gör ute på stan i dagsläget.

Våra egna "kamprapporter" kommer alltså finnas tillgänliga här, med detta avslutar jag första inlägget med ett starkt BKH och HELL LUND!

26 kommentarer:

  1. Superbra! Jag lägger till bloggen bland mina bokmärken, se nu till att uppdatera den ibland :)

    SvaraRadera
  2. Fett, vad sysslar ni med nu för tiden?

    SvaraRadera
  3. Strongt initiativ. Tror denna blogg kan bli viktig för unga grabbar som är förbannade på samhället med all rätt, och som tyvärr funderar på att söka sig till nazimiljön. Hoppas det kan visas här att nazirörelsen är en dålig rörelse som inte löser samhällsproblem.

    SvaraRadera
  4. Vad betyder BKH?

    SvaraRadera
  5. "BKH" är hattarnas svar på "MVH" det betyder "Bästa kamphälsningar"

    SvaraRadera
  6. Alltså jag tror inte att ni är avhoppade person från SMR. skulle vara kul med lite bevis. Annars är ni ju precis som den där sidan...va heter du nu..svinstina. Step up å säg era namn? lr är ni rädd för att dom Ofraliga SMR ska få tag i er?

    SvaraRadera
  7. Ni verkar juh jätte seriösa. Gud så bra att det fins bloggar som den här,nu behöver jag inte va rädd att mina barn blir onda människor...

    FAIL

    SvaraRadera
  8. Handlar väl mer om att nassekretsen inte är så seriös :) ? Och att t.ex. dina barn inte ska börja syssla med något som dom bara själva förlorar på?

    SvaraRadera
  9. Schyssta bananer! Kan ni berätta varifrån uttrycket "Hattarna" kommer ifrån? Jag vet att man kallar NSF/Folkfronten för "Kepsarna".

    Men berätta inte vad ni gör på stan. Vill ni verkligen att Klas Lund skall veta att ni har det kul utan sekt? Var istället lite mystiska...

    SvaraRadera
  10. Sebastian karlsson15 juni 2009 kl. 20:56

    En kort fundering bara:

    En del uppgifter gör gällande att ni som driver denna blogg inte är några avhoppare, utan att ni har lblivit uteslutna.

    Om så är fallet, är inte "avhopparbloggen" ett rätt så vilseledande val v namn? Är ni alla avhoppare, eller är någon/några uteslutna? Med tanke på att ni enbart avser att sprida sanningen med denna blogg så förväntar jag mig ett sanningsenligt svar med hänvisning till hur jag kan få uppgifterna styrkta.

    MVH

    Sebastian Karlsson - Kalmar

    SvaraRadera
  11. Publicera gärna källfakta också, era patetiska psykfall, särskilt Victor Liljeblad. Ska du inte berätta om ditt missbruk av Anabola Steroider.

    SvaraRadera
  12. Vilken jävla dyngspridarblogg detta är. Fattar inte att folk går på att det skulle vara några "avhoppade nynazister" som driver denna. Nej hela innehållet, textmässigt och liknande finner man på svinstian, socialism.nu etc.

    HASTA LA VISTA - ANTIFASCISTA!

    SvaraRadera
  13. Vore bättre ni engagerade er för Sverige och svenskarnas framtid än att sprida lögner om nationella. Patetiskt!

    SvaraRadera
  14. och av alla gråtmilda kommentarer från div.nazidrägg här kan man ju konstatera en sak; ni är nog så nära sanningen man kan komma. Keep it up.

    SvaraRadera
  15. skitsnack drivs av röda provokatörer

    SvaraRadera
  16. mitt liv kommer sluta och en dag börja i valhall ni kommer bara bli maskmat hell Lund

    SvaraRadera
  17. för enormt överdriven info om "hattarna" besök svinstian som skrev en hel bok om det LOL

    SvaraRadera
  18. Cyklopenbranden, vad handlade det om egentligen? Pers jycke?

    SvaraRadera
  19. Att börja med att tala om att man talar sanning är ju en klassisk kommunistisk metod. Om det stämmer att ni hoppat av vilket jag inte tror på så borde ni göra det med mer värdighet än att skapa en sådan här meningslös blogg. Skulle ni ha vit med i SMR så borde ni ju varit Nationalsocialister och försvann det när ni hoppade av? För en sann nationalsocialist håller inte på med sådana här barnliga saker det gör bara AFA. Våga visa vilka ni är om ni ska klanka på andra till att börja med!

    SvaraRadera
  20. Karl Eriksson andvänder anabola steorider och knarkar, sägs vara skribent till info14 har jag hört

    SvaraRadera
  21. Avhoppare är ni inte, ni blev uteslutna, Viktor och co är ett par iq befriade svin.

    SvaraRadera
  22. Är författarna till bloggen fortfarande igång med den här sidan? Kontakta gärna mig på auto725493@hushmail.com. Skulle behöva er hjälp m information.
    Mvh
    Matte

    SvaraRadera
  23. Hallååå! Någon där??

    SvaraRadera
  24. Skulle det inte vara trovärdigare om Ni skrev "Vi talar sanning" en gång istället för två? Skulle kanske se mindre ut som om Ni försökte bevisa något då.

    Bara en tanke.

    Sen blir jag antagligen nu ett av de ovan nämnda "nazidräggen", eftersom jag kom med en annan åsikt än den vedertagna. Gör det att jag kan kalla Er för "rödingdrägg" om jag inte gillar era argument, utan att ni tar illa upp? :)

    SvaraRadera
  25. Slut medlemmar eller varför uppdaterar ni inte?

    SvaraRadera
  26. Varför berätta om vilka killar som tjejen har legat med. Låter som att ni är avundsjuka för att hon inte ville ligga med er. Höll ni inte måttet, eller?

    SvaraRadera