onsdag 10 juni 2009

Daniel Zachrisson


Tänkte bjuda er alla på en fin bild från Kuggnäsfestivalen, 2007.
Det är Daniel Zachrisson som sitter i stolen och ja, det är urin, han har pissat på sig.

En nedpissad nynazist är vad bloggen bjuder på idag.
Watch it 'n weep suckers...!

//Redaktionen

15 kommentarer:

  1. Vilket svin! HAHA Mkt bra bild.

    SvaraRadera
  2. Hahahaha :D helt klockrent! Vanligt förekommande, förstår jag? Det kan inte vara lätt att kontrollera sina kroppsfunktioner när man konsumerar så mycket tjack och anabola.

    Förresten, appropå det, skulle ni inte kunna skriva något om just droganvändningen inom SMR?

    SvaraRadera
  3. Kisse-Danne Zachrisson är kort som en dvärg och har fula kläder. Är det roligt att bo i Brandbergen med alla folkfiender?

    SvaraRadera
  4. Det finns ju en anledning till att Daniel gick under namnen Latrin-Lasse och Lars af Latrinius sedan midsommarfirandet på Lunds residens i Skara 2007.

    SvaraRadera
  5. zachrisson, oskönare snubbe får man ju lite efter sig. väntar spännt på en kommentar på flashback.

    SvaraRadera
  6. Varför heter bilden LASSE.JPG och inte DANIEL.JPG?

    SvaraRadera
  7. Skulle tro att bilden heter "LASSE.JPG" för att han länge gått under öknamnet "latrinlasse" inom nationella rörelsen. Har hört att han fick namnet efter att i fyllan ha plurrat i hattarnas latringrop på ett midsommarfirande i skara. BKH

    SvaraRadera
  8. Ge oss information om Klas Lund nu ! Sen så är säkert många intresserade av vad som hände med Kevin Bardler och varför det talas så tyst om det inom "Organisationen"

    SvaraRadera
  9. En fin sak är att den här lodaren beskriver sig själv som "genuint arisk med en känsla för rätt och fel samt en väktare av sund moral" på flashback. Jag skulle snarare kalla honom "genuint sunkig med en känsla för pissrosor på urtvättade jeans samt en väktare av sned världsuppfattning ala klas lund"

    SvaraRadera
  10. Haha klockrent! Ni är jävla sköna som sitter bakom bloggen, ni ska ha mycket cred!

    SvaraRadera
  11. https://www.blogger.com/comment.g?blogID=16252823&postID=3536284684566803763

    SvaraRadera
  12. "en av korparna" vilken idiot som helst förstår ju att det är hattarna som ligger bakom det inlägget. förstår bara inte varför ni blandar in oskyldiga tjejer? vem bryr sig om hon sitter bredvid en "svartskalle"? skaffa ett liv jävla blöjnassar! vi kör över er när vi ser er BKH

    SvaraRadera
  13. Hattarna....?
    Syftar ni då på BMC?

    SvaraRadera
  14. SMR kallas för "hattarna" av många. Har ingeting med Bandidos att göra.

    SvaraRadera
  15. Har "hattarna" att göra med hattarna & mössorna på 1700-talet? Vore oerhört komiskt i så fall. Fast ganska ologiskt om man kan någonting överhuvudtaget om hattarna & mössorna.
    Seriöst, en "pinsam bild" på Zachrisson, det är väl mer sånt som man lägger upp på Facebook på skoj än som värdefull insider-information om vad som officiellt är det största hotet mot "rikets säkerhet". Känns inte direkt seriöst.

    SvaraRadera