torsdag 11 juni 2009

Viking Södergren..

Viking, Viking, Viking, Käre Viking.. Allas våran folkhjälte..?

Jag skriver detta inlägg på eget bevåg och har inte kollat med resten av redaktionen men jag känner att vi måste skriva lite om honom så ni får veta vad det var för aktivist.

Viking deltog aldrig i något handgemäng, han var aldrig med på aktivitet, blev utesluten ur Skåne men fick flyttas upp till Stockholm för att han hade god kontakt där med grabbarn. Han blev utslängd från killen han bodde ihop med för att han bara var en fegis och inte ställde upp när det gällde utan satt mest framför datorn. Det han sa i Adaktusson var inte sant, tyvärr, men det är inte det jag stör mig på... Hans reportage var inte för att han skulle vara den gode samariten, han fick betalt med en betald utomlands resa, han var aldrig med i våld och det jag tog mest illa upp över är att han lyfte fram SMR och Nazi-sverige till något mycket hårdare än vad de egentligen är. Gratis reklam mot betalning kändes det som och jag som skrivande skribent tog så illa vid mig att jag var tvungen att ha sex med hans ex-flickvän som han fortfarande älskade och trakasserade varje dag, jag sa då åt honom att "jag har haft sex med din tjej och felet är ditt eget".
Han svarade då med hot gentemot henne och att han skulle lägga ut porrfilmer och porrbilder på henne på internet för att hon som singeltjej gått hem till en annan kille.
Det är i mina ögon INTE BKH, därför skriver jag detta som en liten notis om vad Viking är för kille. Att hylla honom är förståeligt, men till en viss gräns, han är ett svin mot tjejer, eller en tjej alla fall där bildbevis finns och textloggar dem emellan som jag inte tänker publicera av respekt för hans ex. tjej.

Ett svin mot tjejer och går att köpas för pengar, det säger väl allt?
Vi gör t.ex. denna blogg och hattarna vet vilka vi är, dom vet varenda skribent här och vi gör det för er skull och skulle jag få erbjudandet att få debattera med Öberg eller någon live i TV skulle jag ställa upp direkt och bli förolämpad om bolaget erbjöd mig betalning.

Det är vad jag tycker. Tycker andra illa om det så fine, men här är bara sanningen och gratis dessutom för att det ligger i vårt intresse att låta folket veta vad SMR är för ett gäng och förhoppningsvis få yngre killar som kanske stöter på denna blogg att inse att om de går med där får de bara problem. Vi vill ju få så många som möjligt att hoppa av och de unga killarna som är där bli lite chockerade av vad 5st avhoppare kan göra mot deras radikala organisation och kanske få dem på bättre tankar så att även de hoppar av. Inte genom skrämseltaktik utan genom att bara lägga fram fakta.

Alla människor gör dumheter när dom är unga, men när man uppnår en högre ålder börjar man kunna skilja på rätt och fel. Infaller inte denna insikt och man står kvar i samma förvrängda åsikter när man anses vara vuxen då är det någonting i din utveckling som inte fungerar och då är du föremål för kvalificerad svensk sjukvård, företrädesvis Psykiatrin.
Den som har lite kunskaper om psykiatri kan mycket lätt se att de framträdande personerna i SMR lider av bl a Aspberger, OCD (Tvångssyndrom), Borderline, Många har en mkt tragisk uppväxt och till följd av detta lider de av både socio- och psykopati. Det vi vill säga är att SMR's ledare är egentligen personer vi ska tycka synd om men det är inte ett språk de förstår och därför måste vi prata med dom på det språk dom kan ta in men egentligen är det ett gäng sjuka individer som inte bör ges särskilt mycket uppmärksamhet, men vi vill ge folk en inblick i hur det är att vara med där och tyvärr är ju deras målgrupp just unga vilsna pojkar med samma problematik. Så med denna blogg hoppas vi kunna avskräcka folk från att gå ur när dom får veta hur det är att varit med i 10 års tid.

INTE SÄGA ATT DET FINNS 4.000 AKTIVA NAZISTER I SVERIGE OCH SMR ÄR DOM FARLIGASTE I TV!!! När så inte är fallet var att de blev 4000 6/6. SMR var 30 man och hade kraftsamlat? En vanlig liten smågalen kille i 15 års åldern kanske såg det där programmet och ville ansluta sig..

Min personliga åsikt var att det där programmet var ett skämt för att Viking själv ville framstå som någonting fint, han lämnade något han knappt var med i och gick ut i media och ljög för att få en betald utomlandsresa. Så snälla, innan ni hyllar honom, läs detta inlägg gärna 2-3 gånger och tänk sedan efter om det verkligen är han som ska hyllas eller han som ska skämmas?

Over and Out, jag blev bara irriterad då jag såg att folk börjat länka till hans egen blogg och där han skriver rakt ut att han är avhoppad nynazist, vilket jag också är men det är väl inte det jag presenterar på en blogg jag tänkte ha för att lägga upp musik och bilder som han skrev? Han ville ha uppmärksamhet.

Tyck gärna till om det här inlägget, om det var för hårt eller vad ni tycker? Som sagt på eget bevåg utan att prata med andra grabbar så jag ber redan om ursäkt innan jag postat det men det är värt att känna till Vikings ståndpunkt och varför han gjorde detta och varför vi gör detta.

29 kommentarer:

  1. Bästa KampHälsningar, står det för.

    Roligt om Viking. Han framstod verkligen som vettig i TV, skönt att det finns någon som kan berätta den andra sidan också :)

    Tack för att ni finns!

    SvaraRadera
  2. Jobba lite på gramatiken.

    SvaraRadera
  3. Tycker det var ett intressant och bra inlägg som visar att personerna bakom bloggen inte är ute efter att smutskasta SMR med alla medel, utan att lägga fram fakta.

    SvaraRadera
  4. Sannigen kan ibland vara hård, men rättvis.
    Mer sanning åt folket.

    SvaraRadera
  5. Det mest ironiska med det hela är att många som känner honom tror nog inte det är sant.
    Han har tydligen varit otrogen under sitt förhållande om han ens hade det med denna tjej.
    Han har sätts med en colombian och som sagt negern på hans blogg. Och enligt säkra källor så har han även gjort sjuka grejer som att legat runt med den där tjejens kompisar och dylikt.... sen har han iofs alltid haft gott om tjejer..gissar på att bögyrket lockar en del tjejer kring sig hahahah.

    SvaraRadera
  6. Lite korrläsning, kortare meningar och bättre planering av inläggets olika delar och röda tråd. I övrigt skitbra innehåll, ni är hjältar

    SvaraRadera
  7. Tror ni verkligen att ni skadar Motståndsrörelsen? Med några inlägg från ett par tappra avhoppare/utslängda så kommer ni sänka det nationella skeppet? Bra i alla fall att ni kan utnämna er till att vara hjältar, sånt älskar alla. Självutnämnda hjältar! Dom är guld värda ;) Golare som ljuger de är de bästa av alla!

    Hell alla golare!
    Hell alla lögnare!
    Hell er!

    SvaraRadera
  8. Hell alla golare!
    Hell säpo!
    Hell Klas lund!

    SvaraRadera
  9. Jo en annan avhoppar, Fredrik Hansson, enligt honom själv en ledande figur. http://sydsvenskan.se/sverige/article433300/Slagsmalen-ar-over-efter-tva-blodiga-ar-.html

    SvaraRadera
  10. Att kalla personerna bakom den här bloggen för golare är skitsnack, det kan jag personligen intyga, den största lögnaren och golaren är emil hagbergs flickvän johanna drenzel.
    Pär Öberg är en golare som springer runt och spionerar på sina egna aktivister, är extremt paranoid och psykiskt sjuk.
    Och tänk på klabbe som är rädd för att hamna i fängelse om hans aktivister gör något fel.
    Död åt hattarna!
    Knulla SMRs mammor!

    SvaraRadera
  11. På tal om golare kan jag inflika att anledningen till den största splittringen i smrs historia då hela ledningen förutom klas själv hoppade av (det här var alltså innan pertan och söderman blev viktigpettrar)berrode på att det framkom bevis för att klas skulle vara en informatör åt säkerhetspolisen.

    SvaraRadera
  12. Vem har utnämnt sig som hjälte?

    SvaraRadera
  13. Varför kallas smr "hattarna"?

    SvaraRadera
  14. Vad har Klas Lund för meriter som gör att han av vissa människor betraktas som en övermänniska? Det enda jag vet är att han försökte starta VAM på 90-talet och det gick inte så bra. Har alltid undrat vad ledarna i SMR gör för att få denna respekt av sina underhuggare. Hela konceptet är sjukt och förvirrat. Hoppas att fler kan bli "räddade" ur denna sjuka sammanslutning. Skrivet av en icke avhoppad, har aldrig varit så korkad att jag gått på skiten...

    SvaraRadera
  15. Vad är det nationella skeppet för något. Vem bestämmer om man är nationell eller inte, förmodligen KL.

    SvaraRadera
  16. vill man veta varför smr kallas hattar ska man kolla in svinstian, där dom har ett helt inlägg om skiten.

    SvaraRadera
  17. Var kommer uppgifterna ifrån att han legat runt under sitt förhållande med denna tjej?

    SvaraRadera
  18. Uppgifterna är väldigt säkra och det är inte första gången herr viking är otrogen heller.
    Det ska jag se till att skicka in med källor.
    Senaste tjej han hade i Stockholm var han otrogen mot 3 gånger (säkert) den 4e gången är oklar men jag luskar information om det och kommer göra ett inlägg snart om det.
    Och enligt ryktesvägar ska denna Viking som nämnts tidigare numera blivit tillsammans med en ny tjej i Stockholm. Men inte nog med det, han är fortfarande otrogen. Sen om bilderna/filmerna...hmm tror inte han skulle göra något sånt mot en tjej då han aldrig brukar bry sig om tjejerna som han satt på.
    Återkommer med smaskig info snarast till denna blogg :D

    SvaraRadera
  19. Kanske inte brukar "bry" sig om tjejer han satt på, men däremot tror jag att han gärna jävlas med sitt ex, för så som jag förstått gick allt rätt så intensivt till och de skildes inte åt som vänner direkt...

    SvaraRadera
  20. sugarbeth.bloggspace.se
    Där har hon själv skrivit om sitt förhållande med Viking. Läs och begrunda.

    SvaraRadera
  21. Jag har själv stött på Fredrik och Viking på puben vagbond i malmö, Då de va aktiva i smr.
    Fredrik blev mycket arg där inne och slog i sönder alla öl glasen och viking fick springa ut då Fredrik gick på bartendern. Tror även att Fredriks Flikvänn var där. Då de kom i ett större besök ditt.




    j

    SvaraRadera
  22. Ni borde ha en email adress man kan tipsa till : )

    Hoppas verkligen fler inser vilka rövhål smr grabbarna är och hur mkt skit det snackas om varandra.

    Dom om några är väl golare och svikare som fortf är med och "tror" på sin skit.

    Klas lund är en fegis som tror på tomtar som knackar i hans vägg som han till och med matat ASG för att få dom sluta skrämmas.

    SvaraRadera
  23. Vår förra kamrat, Viking, tycks icke ha förändrats gentemot tjejer sedan han "hoppade" av från våran rörelse.
    Med en viss form av undersökning har jag upptäckt en blogg som förmodligen tillhör en tjej som Viking kan ha träffat under en period, denna tjejs etnicitet är av icke Svenskt påbrå.

    http://pluttenstraning.blogg.se/

    Viking har varken mognat eller förändrats emot tjejer, behandlar alla likadant.

    Var det inte han som vill förändra sitt liv!?

    SvaraRadera
  24. Efter att kollat igenom herr vikings blogg så känner jag igen en fotbollshooligan som är på samma bild med viking, han kanske funnit sin nya umgängekrets tillsammans med hooliganer?
    Inte otippat.

    SvaraRadera
  25. haah kul att lasa gamla inlagg om Viking.. Vad folk engagerade sig i det dar.

    SvaraRadera
  26. Skillnaden mellan Viking och er bakom bloggen är uppenbarligen att Viking har bollar. Även han är avhoppare, men han går åtminstone ut med sitt namn. Ännu finns det inget ni skrivit som bevisar att det inte är enbart bullshit, tyvärr. Eller jo, bilden på Zachrisson måste man givetvis ha kompetens i klass med James Bond för att lyckas få tag på.

    SvaraRadera
  27. "vi vill ju få så många som möjligt att hoppa av och de unga killarna som är där bli lite chockerade av vad 5st avhoppare kan göra mot deras radikala organisation"

    gick det bra tycker ni?
    Fruktansvärt dåligt skrivet är det här på bloggen iaf.
    Och varför skulle nån lämna SMR för att ni skriver att någon varit otrogen mot sin tjej, kampen handlar om så mycket mer.

    SvaraRadera