torsdag 11 juni 2009

En liten inblick i SMR's steroidanvändande.





Oki kära läsare, ni vill ha mer.. Då får ni mer.

Varsågod:

Steroidanvändandet inom SMR

Det är allmänt känt att flera ledande inom sekten använder sig av illegala substitut för att bygga lite mer massa eller göra sig av med sina chipsmagar. Magnus Söderman och nästeschef Pär Öberg
gick båda på efedrin under en period, antagligen för att de är feta och inte har någon självdiciplin, det gick fort för Magnus som med sina raska morgonpromenader och han tappade runt 20 kg ganska kvickt, men sedan tog nog motivationen slut. Det här var under perioden som den s k butiken, Kampkompaniet existerade. Magnus kände väl nu hur han hade tappat lite fett och ville väl bygga på sina sugrörsarmar lite, så han åkte och köpte ryssar och några uppsättningar av det senaste träningsmodet från Gasp. Men träningen vart det inte mkt av, stå i butiken i sina Gasp-kläder och dricka upp alla gainomax som egentligen skulle säljas var hans tidsfördriv. och vem blir inte deprimerad och måste äta när man har en kund i månaden, så det gick snabbt utför och Magnus blev fet igen, fast han såg nog sig själv som bitig. Någon vecka senare blev Magnus attackerad på medborgarplatsen. Och trots att han vart preppad så visade han inte många tecken på aggressivitet, utan blev livrädd och sprang därifrån

Så går vi vidare till nästeschefen Pär öberg. Pärs träning började med att vara speedad på efedrin och att gå till Jabb, en kampsportsbutik i Stockholm för att köpa det senaste kittet inom kampsportsmode. Efter flera spenderade tusenlappar var det dags att börja träna, så han sökte upp en thaiboxningsklubb. Pär har inte den bästa motoriken, så det gick nog inte så bra för honom, det blev bara ett pass, sen åkte han tillbaka till jabb och köpte mitsar så han kunde träna hemma med sin överviktiga fru Annelie. Och hur man går framåt i sin träning hemma skuggboxandes mot sin fru, ja det får ni fråga Pär om, men smal blev han inte. Och motoriken är fortfarande lika skev. Gubben kan knappt springa.

Emil tar vi inte upp någonting om då vi ska tillägna honom en hel egen artikel inom kort. Men notera att han även brukat både droger och steroider.

Turen är kommen för Kristian Nordvall, Pärs gullegosse. Kristians användande av steroider
är lika tätt som hans tränande han pendlar upp och ner 10 kg varje gång han ligger i med träningen
men sen efter 2 mån brukar hans träning avta och så går han ner i vikt igen. Och så håller det på i perioder. Tappar hår ser vi ju att han gör och hans rygg är full av acne, och hans psyke är ju
ganska, ja ni vet själva…


Så vad har vi kommit fram till för slutsats här.
hur ska några personer som inte ens har självdiciplin nog att sköta enkel träning kunna utgöra en statsmakt?

20 kommentarer:

  1. Hahahaha, jag döööör! Herregud vilken jävla misär! :D

    SvaraRadera
  2. Ja, det värsta är att man knappast blir förvånad. SMR-mupparna är helt sanslösa.

    SvaraRadera
  3. Henrik Pihlström skrev ju en artikel i Nationellt Motstånd om hur oacceptabelt det är att använda anabola steroider som nationell, att döma av hur han ser ut så verkar han vara den enda som lever som han lär också. Artikeln finns ingenstans på sidan och heller inte i innehållsförteckningen på numret hos Kampboden..

    SvaraRadera
  4. är det inte svårt att skriva med dina värkande knogar här senast när inte kvinnan lydde?

    Detta är då inte germanskt beteende, har du den minsta gnutta självdistans så måste du förstå varför du blev utesluten.

    SvaraRadera
  5. Är det speciellt germanskt att lita blint på folk, oavsett om de är ens kamrater eller ej?
    Att ge sig på kvinnor är något som sällan är accepterat, men det verkar vara helt ok att misshandla folk man har känt i flera år. Tillochmed när personen ifråga aldrig ens har fått försvara sig.

    SvaraRadera
  6. Du har helt rätt jag har inte kunnat delta i arbetet med den här bloggen än då jag fortfarande har för ont i knogarna efter mitt förhållande med emils kvinna BKH

    SvaraRadera
  7. Hmm vore kul att höra EN GREJ som är bevisat specifikt germanskt beteende :) Vad är förföregående talares definition av germanskt? Det finns inga unika germanska gener, etniciteter har alltid blandats kort och tvärs. Detsamma gäller i högsta grad kulturer. Nej, se den här bloggen som en chans att reflektera över hela idén om krig mellan folk istället för klasser. Den är irrationell och leder ingen vart.

    SvaraRadera
  8. Dubbelmoralen är påtaglig, speciellt när Herr Philström t.o.m är emot vaccinationer(!)

    Jag efterlyser historier om när man åkt på grova nederlag och sedan ljugit om det.
    Detta håller fan svinstian klass, nu kan de inte heller bara dementera bort allt.
    Ni äger, fortsätt!

    B-K-H!

    SvaraRadera
  9. Härlig blogg. :)

    SvaraRadera
  10. Jag hoppas verkligen inte att det är Madeleines gammle? pojkvän som har ett finger med i detta det skulle vara en otrolig besvikelse, det finns ingen normal människa som håller på så här det är otroligt lågt, ni kommer inte uppnå något med detta eller få någon upprättelse från det. snarare framställer ni motståndsmännen i bättre dager och ger dem rätt i denna konflikt då dessa inte sänker sig till denna nivån och beter sig så här.

    SvaraRadera
  11. Du har rätt Anonym: jag har fått mkt större respekt för SMR efter att ha läst på den här bloggen :) Haha.

    SvaraRadera
  12. Jag har hört att Richard Andersson, även ne som lyckats bli utesluten ur SMR i Skåne, har brukat så mycket steorider att han lätt kan kvala in till tävlingen "Sveriges minsta penis" och ha en god chans till vinst. .... förresten var inte Richard med nere i Sydafrika ... det påstår han själv i alla fall .... varför utelämnas han ur kampdagboken?

    SvaraRadera
  13. Skitbra sida! Keep it up! Om nassar dök upp på MMA klubben där jag tränar skulle de bli avhysta! :)

    SvaraRadera
  14. Bara en grej att anmärka på. Det är skitjobbigt att läsa vit text på svart bakgrund. Ni borde göra nåt åt det.

    SvaraRadera
  15. Du skriver väldigt bra! Att informationen sen också är väldigt underhållande och intressant gör det kanon!

    Undrar över en grej bara:

    Har Magnus Söderman judiskt påbrå?

    Han har i mitt tycke typiskt judiska drag, hans näsa t ex(inget fel med det iof). Undrar seriöst för det vore ju höjden av komiskhet.

    SvaraRadera
  16. Jag har ingenting med den nationella rörelsen eller SMR att göra men det är uppenbart på ditt skrivsätt att detta är lögner.

    SvaraRadera
  17. "Krig mellan folk leder ingen vart". Nähe. Men det gör krig mellan klasser? Gick ju perfekt i Sovjet.
    Blir närmast äcklad när jag läser det här. Många kanske ser SMR som hatiska, men dessa avhoppare verkar ju dubbelt så hatiska och använder dessutom i stort sett enbart personangrepp för att svartmåla SMR. "så han kunde träna hemma med sin överviktiga fru Annelie. Och hur man går framåt i sin träning hemma skuggboxandes mot sin fru", vilken människosyn. Fy faan.

    SvaraRadera
  18. När får vi läsa om Emil? :3

    SvaraRadera